Openingstijden

Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak. Over het algemeen kunt u voor behandeling terecht op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13:00 en 19:00 uur.

U kunt voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen. Ook kunt u telefonisch een afspraak maken. Bij geen gehoor graag naam en telefoonnummer achterlaten, u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Toegankelijkheid
De praktijk is rolstoeltoegankelijk (toilet helaas niet).

Als u slecht ter been bent kunt u vóór de deur parkeren. Anders graag parkeren in de parkeervakken tegenover het hofje.

De praktijk is open, maar met COVID-19 maatregelen

Na een paar weken lockdown is de praktijk vanaf 11 mei 2020 weer open. Wel zijn er maatregelen van kracht die in acht genomen moeten worden. Sommige moet ik zelf doen, voor andere is de cliënt verantwoordelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Uw naam, e-mailadres en bericht worden bewaard om u te kunnen beantwoorden. Als de mailwisseling is afgerond en er geen behandeltraject wordt gestart dan zullen de gegevens worden verwijderd.

Let op!

Indien u medische gegevens verstuurt via dit formulier of via e-mail dan kan de vertrouwelijkheid daarvan niet volledig worden gegarandeerd. Met een medische vraag kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Mail ons

5 + 2 = ?