Openingstijden

Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak. Over het algemeen kunt u voor behandeling terecht op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13:00 en 19:00 uur.

U kunt voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen. Ook kunt u telefonisch een afspraak maken. Bij geen gehoor graag naam en telefoonnummer achterlaten, u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Toegankelijkheid
De praktijk is rolstoeltoegankelijk (toilet helaas niet).

Als u slecht ter been bent kunt u vóór de deur parkeren. Anders graag parkeren in de parkeervakken tegenover het hofje.

Covid-19

Vanaf 3 maart is de praktijk weer open op afspraak. Wel gelden een aantal maatregelen. Lees deze goed voor u een afspraak maakt, en voor u naar de praktijk toe komt.

Uw naam, e-mailadres en bericht worden bewaard om u te kunnen beantwoorden. Als de mailwisseling is afgerond en er geen behandeltraject wordt gestart dan zullen de gegevens worden verwijderd.

Let op!

Indien u medische gegevens verstuurt via dit formulier of via e-mail dan kan de vertrouwelijkheid daarvan niet volledig worden gegarandeerd. Met een medische vraag kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.