Openingstijden

Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak. Over het algemeen kunt u voor behandeling terecht op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13:00 en 19:00 uur.

U kunt voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen. Ook kunt u telefonisch een afspraak maken. Bij geen gehoor graag naam en telefoonnummer achterlaten, u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Toegankelijkheid
De praktijk is rolstoeltoegankelijk (toilet helaas niet).

Als u slecht ter been bent kunt u vóór de deur parkeren. Anders graag parkeren in de parkeervakken tegenover het hofje.

Tijdelijke sluiting ivm COVID-19 (Coronavirus)

Ik houd vanaf nu een telefonisch spreekuur voor wie Chinese kruiden nodig heeft. Dit komt dan als ‘vervolgconsult Chinese kruiden (24101)’ op de factuur te staan en wordt door de meeste aanvullende verzekeringen (deels) vergoed. De Chinese kruiden zelf worden niet vergoed en de kosten daarvan komen op €2 tot €3 per dag en worden aangetekend verstuurd (€7,15 per verzending).

Afspraken hiervoor kunnen worden gemaakt op 0521-769011 (graag inspreken met naam en telefoonnummer) of vul het contactformulier hiernaast in. Het is handig om aan te geven wat schikt qua dagen en tijden dan probeer ik daar zoveel mogelijk rekening mee te houden met terugbellen.

Uw naam, e-mailadres en bericht worden bewaard om u te kunnen beantwoorden. Als de mailwisseling is afgerond en er geen behandeltraject wordt gestart dan zullen de gegevens worden verwijderd.

Let op!

Indien u medische gegevens verstuurt via dit formulier of via e-mail dan kan de vertrouwelijkheid daarvan niet volledig worden gegarandeerd. Met een medische vraag kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Mail ons

6 + 1 = ?