Chinese Kruiden

Chinese Kruiden worden gebruikt om het lijf van binnenuit in balans te brengen, ziekteverwekkers af te voeren en tekorten aan te vullen. De formules worden op maat gemaakt, hierdoor worden het onderliggende patroon en de daaruit volgende klachten behandeld.

Hoewel de naam ‘Chinese Kruiden’ anders doet vermoeden groeit 80% van de kruiden ook gewoon in Europa. Het innemen van de kruiden is eenvoudig gemaakt: de formule bestaat uit een poeder dat u in water moet oplossen en opdrinken.

De kruiden worden besteld bij een apotheek en worden thuis afgeleverd. De Kruiden zijn getest op werkzame stoffen en bevatten geen verboden ingrediënten, dus ook geen bedreigde soorten. Ook wordt gecontroleerd of er geen gifstoffen of zware metalen in zitten.

Chinese kruiden worden helaas niet vergoed. De kosten hiervan variëren per formule en dosering en liggen over het algemeen tussen de € 50,- en € 100,- per maand. Dat is € 1,50 à € 3,50 per dag. Omdat het gaat om medicatie worden de potten aangetekend verstuurd à € 7,50 per pot.